soorten trouwlocaties

Soorten trouwlocaties

officiële trouwlocaties:

Tegenwoordig worden steeds meer feestlocaties ook trouwlocaties en trouwlocaties ook feestlocaties. Een bruidssuite en mooie buitenlocatie voor de foto’s erbij en je kan je trouwdag op één locatie vieren. Wel zo makkelijk als je veel gasten hebt of als je weinig zin hebt om van locatie naar locatie af te reizen.

hotel / bruidssuites:

Hebben jullie veel gasten die van ver komen denk er dan eens over om in een mooi hotel te trouwen. Jullie gasten kunnen dan allemaal blijven slapen en zelf kunnen jullie ook genieten van een heerlijke nacht in de bruidssuite. Let er wel op dat hotels vaak meerdere zalen verhuren en het dus makkelijk zo kan zijn dat er die avond meerdere feesten zijn.

gemeentes/kerk:

Naast een huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis kunnen jullie ook trouwen in de kerk. Jullie huwelijksvoltrekking in de kerk dient wel na de plechtigheid in het gemeentehuis plaats te vinden. Dit kan op dezelfde dag zijn maar hier kan ook een hele tijd tussen zitten. Denk er wel goed bij na dat ook aan trouwen in de kerk kosten verbonden zijn en het ook veel tijd kost aan voorbereiding.

buitenland:

Tegenwoordig is trouwen in het buitenland niet meer alleen weggelegd voor de rich and famous. Er zijn volop mogelijkheden om jullie huwelijk in het buitenland te realiseren. Let op dat er een flink aantal zaken geregeld moeten worden met gemeente, ambassade enz. De regels verschillen enorm per land en plaats. Jullie kunnen ervoor kiezen om alles zelf te regelen maar er zijn tegenwoordig ook veel bedrijven welke gespecialiseerd zijn in het regelen van buitenlandse bruiloften en samen met jullie, jullie grote dag tot een sprookje maken. Deze reisorganisaties weten precies wat er geregeld moet worden en zijn op de hoogte van ontwikkelingen en formaliteiten. Ook het legaliseren van jullie huwelijksakte kun je vaak aan de specialisten overlaten. Wil je trouwen in het buitenland? Neem dan hier eens een kijkje.