unieke trouwlocaties

Unieke trouwlocaties

Je hebt in Nederland heel veel verschillende soorten trouwlocaties; van kastelen tot boerderijen maar bijvoorbeeld ook trouwlocaties op het water. Het kan natuurlijk zijn dat je opzoek bent naar écht een unieke trouwlocatie. Wat dacht je hiervan:

  • Trouwen in de natuur: Het is mogelijk om écht in de natuur te trouwen, en daar bedoelen we natuurlijk niet de tuin van een landhuis of kasteel mee! Wat dacht je van een trouwceremonie is het bos of bijvoorbeeld in het park waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben... Het is niet in elke gemeente mogelijk maar er zijn steeds meer gemeentes in Nederland waar dit gewoon kan, check dit dus even goed.
  • Een koninklijk huwelijk: wil je je voor één dag echt een prinses voelen en trouwen met jouw prins op het witte paard? Trouw dan op Paleis het Loo of Paleis Soestdijk! Twee absolute unieke trouwlocaties in Nederland.
  • Trouwen tussen de dieren: zijn jullie beide helemaal gek op dieren? Trouw dan in een dierentuin! Veel grote dierentuinen in Nederland zijn een officiële trouwlocatie. Zie je het al voor je; trouwen tussen de tijgers?
  • Trouwen tussen de kunst: houden jullie wel van een beetje kunst en cultuur? Dan is trouwen in een museum echt iets voor jullie! In veel musea in Nederland kan een huwelijksceremonie plaatsvinden. Heeft het museum een wisselende collectie? Overleg dan wel even welke collectie er op jullie trouwdag getoond gaat worden, zodat je zeker weet dat dit wel bij jullie aansluit.
  • Trouwen in een attractieparken: het is in veel attractieparken in Nederland mogelijk om daar te trouwen. Hoe leuk is dat, na het ja-woord samen een ritje te maken in de achtbaan!